Bloem en Bos

Groepsaccommodatie / Groepsverblijf / Schoolkamp / Familieweekend

Zoeken & Boeken

Groepsaccommodatie op Texel: ‘Bloem en Bos’

Bloem en Bos is gelegen tussen Den Burg en de Koog en slechts enkele minuten verwijderd van strand en bos.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om bij Bloem en Bos te huren. We zijn druk bezig met nieuwe plannen voor onze accommodatie en tot die tijd nemen wij helaas geen nieuwe reserveringen aan.

FaLang translation system by Faboba
Groepsaccommodatie Texel

Bloem en Bos 1 v/a €17,50 p.p.p.n.

Met een groep naar Texel en toch comfortabel willen overnachten voor een leuke prijs? Bekijk de vele mogelijkheden bij Bloem en Bos, landelijk gelegen en van alle gemakken voorzien.

Lees verder

Groepsaccommodatie Bloem en Bos

Bloem en Bos 2 v/a € 380per groep per nacht

Bloem en Bos 2 is geschikt voor maximaal 18 personen en qua opzet iets luxer. De kamers zijn allemaal voor 2 personen en beschikt over een prachtige keuken en woonkamer.

Lees verder

 

Schoolkamp

Een fantastisch schoolkamp valt of staat bij de uitvalsbasis daar voor! Bij Bloem en Bos kunt u heerlijk genieten van het uitzicht en rust, terwijl de leerlingen zich heerlijk zelf vermaken.

Familieweekend

Het jaarlijkse familieweekend? Waar gaan we naar toe? Naar Bloem en Bos natuurlijk! De accommodatie is van alle gemakken voorzien en voor jong tot oud zeer geschikt.

Teamuitje

De parel van de wadden, het Ibiza van het Noorden. Zo noemen wij Texelaars, Texel erg graag! Maar ook vele bedrijven en (sport)verenigingen weten Texel goed te vinden, laat u verrassen door ons met de vele mogelijkheden.

Vriendenweekend

Met je vrienden en/of vriendinnen een weekendje weg uit de dagelijkse sleur? Kom heerlijk bij Bloem en bos genieten! Vlakbij de Koog, Den Burg, het bos en het strand!

Activiteiten op Texel

Texel het eiland van oneindig veel mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring met het werken met groepen hebben we tal van leveranciers die de leukste activiteiten organiseren op Texel.

 • Klimpark Klimmen EnZo

  Klimmen EnZo

  Klimmen Enzo is het klimpark met 4 parkoersen; op 4 en 8 meter, 200 meter lange tokkelbaan is geschikt voor jong tot oud! Vanaf 1.30 meter kan er al deelgenomen worden aan dit 2 uur durende avontuur. Het klimpark is geopend van maart t/m oktober. Meer informatie

 • Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel

  Teambuilding Texel is het meest complete activiteiten en evenementenbureau op Texel . Of u nu opzoek bent naar een (sportieve) activiteit of geheel arrangement, de professionals van Teambuilding Texel stellen graag een programma voor u samen. Meer informatie

 • Ecomare Texel

  Ecomare

  Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park 'Duinen van Texel' en op slechts 10 minuten fietsen vanaf Bloem en Bos. Gehele jaar geopend. Meer informatie

 • Juttersmuseum Flora

  Flora

  In het eerste, echte en grootste strand juttersmuseum ter wereld vertellen de echte jutters over hun belevenissen en zwerftochten op het strand. Flora heeft strandvondsten van meer dan 70 jaar oud. Flora ligt op steenworp afstand van Bloem en Bos. Meer informatie

 • Paintball Texel

  Paintball Texel

  Het painball centrum van Texel. Met activiteiten voor jong tot oud. Een prachtige dagbesteding voor de hele familie of vriendengroep. Het centrum beschikt over 2 velden en meerdere spelvarianten.. Meer informatie >